Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Consultants & Managers

29 March @ 20:00 - 22:00

Wat is consultancy? Waarom doen bedrijven een beroep op consultants? Hoe verloopt de relatie tussen bedrijfsmanagers en consultants? Wat zijn de mogelijkheden na consultancy? Op deze vragen zullen onze topsprekers jullie een antwoord geven.

Het event wordt afgetrapt door Grégoire Tondreau, Managing Partner bij Roland Berger en met meer dan 20 jaar ervaring iemand die al alles heeft meegemaakt binnen de consulting wereld. Hij kan ons tot in de kleinste details vertellen hoe het leven van een consultant er precies uitziet.

Vervolgens verwelkomen we Alexandre Cardon. Hij besloot om, na eerst ervaring op te doen als consultant bij Roland Berger, zijn eigen bedrijven uit de grond te stampen en met succes.

Aflsuiten doen we met niemand minder dan Joost Verdiesen. Na te starten als consultant bij BCG heeft hij zich op 30 jarige leeftijd al kunnen opwerken tot CEO van Uber Belgium. Dit is dus de geknipte persoon om beide kanten van de relatie manager <-> consultant toe te lichten.

Nadien is er nog een receptie voorzien waar er nog meer consultants van Roland Berger ons vervoegen. Deze consultants zaten tot voor kort nog op de banken van de UGent en zaten toen misschien wel met dezelfde vragen als waarmee jullie nu zitten. Ze zullen deze dan ook met veel plezier beantwoorden met personal tips and tricks.

Kortom dit wordt een uitermate interessant event waarbij je alles leert over consultancy en wat er je te wachten staat in de rest van je carrière. We hopen jullie dan ook talrijk te mogen verwelkomen op dit evenement met deze topbedrijven.

Details

Date:
29 March
Time:
20:00 - 22:00

Organizer

Feunig

Venue

Vlerick Business School
Reep 1
Gent, 9000 België
+ Google Map